Strona główna » Forum » Dieta » Skuteczne diety

Forum Dieta: Skuteczne diety

Temat: Czy dieta Kwaśniewskiego jest dobra?
AutorPost
lucus02

Ilość postów: 9

Wysłany: 25.01.2010, 23:32 Czy dieta Kwaśniewskiego jest dobra?

Czesc,

Mam pytanie odnosnie diety Kwasniewskiego. Czy jest ona dobra? Wiadomo, ze tyle jest tych roznych diet, kazdy ma swoje zdanie i swoja opinie ale ja uwazam, ze ta dieta wyglada calkiem obiecujaco. Jeszcze jej nie sotosowalam ale mam zamiar sie jej podjac. Moze ktos ja juz stosowal? Jakie efekty?

stokrotka:*

Ilość postów: 200

Wysłany: 03.03.2010, 18:19

Naciągana dieta.
Podawajcie od razu jakie macie bmi, ile ważycie, jaki wzrost. Cudujecie trochę z tymi dietami na prawdę. Polecam http://shapeok.pl/diety

Kitty

Ilość postów: 50

Wysłany: 03.04.2010, 14:24

Kwaśniewski brał pod uwagę stosunek tłuszczów, białka i węglowodanów w produktach. Najzdrowszy układ według niego to taki, w którym na 1 g białka przypada ok. 3 g tłuszczu i zaledwie 0,5 g węglowodanów. Jak dla mnie to nic nie da. Najlepsze są zbilansowane sensowne bogate w składniki odżywcze diety. Tutaj na portalu są na prawdę dobre. Stosowałam i mogę polecić.

echo

Ilość postów: 50

Wysłany: 07.04.2010, 21:56

Najlepsza jest podobno dla tych którzy lubią dość tłuste jedzenie i to właśnie tłuszczu najbardziej brakuje im w codziennym żywieniu podczas diety. Ale generalnie, wydaje mi się, że tego typu diety nie są zbyt zdrowe. Lepiej postawić, na okresłony limit kalorii np. 1000 i odpowiednio bilansować składniki odżywcze.

tulipan

Ilość postów: 200

Wysłany: 10.04.2010, 04:22

Jestem przeciwna tego typu wynalazkom. Myślę, że nie ma się co męczyć żeby potem otrzymać i tak mierne efekty. Lepiej jeść zdrowo smacznie, zrezygnować z tuczących potraw i dodać do tego ćwiczenia mogą być nawet takie rekreacyjne jak basen, wszystko jedno. To na pewno da lepsze rezultaty.

Magdallena

Ilość postów: 400

Wysłany: 20.04.2010, 19:49

Również odradzam.

magdusia2308
Ilość postów: 1

Wysłany: 31.05.2010, 21:47

Witam.Mój tato był na tej diecie i możecie wierzyć lub nie ale rezultat był zaskakujący.
schudł bardzo i nadciśnienie z którym sie borykał od lat zniknęło.Fakt dieta jest bardzo uciazliwa-mama gotowala 2 obiady.No i trzeba wszystko liczyć tzn.tyle tłuszczu,tyle białka i węglowodany no i oczywiście ważyć na wadze.Na początku organizm musi się przestawić wiec możemy się czuć źle,ale warto jeżeli ktoś jest uparty to polecam.Ja sama niestety się nie przemogłam,mój tryb życia mi na to nie pozwala i tak nabawilam sie 16kg więcej hehe. Tato czuł się świetnie,schudł bez katowania się ale za to mama katowała sie w kuchni gotując 2 obiadki.I nie prawda że tam się je tylko tłust rzeczy mi na przykład bardzo smakowaly zupy,gdzie ja tłustego nie lubie..Tato znowu ma zamiar się przestawić,ponieważ dieta jest pracochłonna polecam tym co mają czas gdyż na niej nie ma kompromisów.No i zalety tego że nie chodzi się głodnym.Jeżeli ktos jest zainteresowany piszcie

Odpowiedz

wróć do listy tematów »
wróć na stronę Forum »

Ostatnio dołączyli

Sonda

Jakie metody stosujesz, by zrzucić zbędne kilogramy?