Strona główna » Forum » Fitness » Sport

Forum Fitness: Sport

Temat: Piłka ręczna i żużel – tym się powinniśmy chwalić
AutorPost
ddoda

Ilość postów: 50

Wysłany: 10.01.2010, 17:18 Piłka ręczna i żużel – tym się powinniśmy chwalić

Witam serdecznie Wszystkie Fanki sportu w Polsce,
zapraszam do dyskusji na temat eksportowych dyscyplin sportowych rodem z naszego kraju. Czy piłka ręczna i żużel to najbardziej interesujące dyscypliny obok piłki nożnej? Już niedługo mistrzostwa Europy w piłce ręcznej. Czy znów nasze serca zabiją mocniej???

Wróżka28

Ilość postów: 10

Wysłany: 10.01.2010, 21:05

Zdecydowanie tak :), ale ja dodałabym jeszcze siatkówkę, gdzie również po ostatnich osiągnięciach naszych panów i pań możemy być dumni. Te trzy dyscypliny na pewno mają się w Polsce dobrze i ciągle się rozwijają, więc jest to nasz kapitał na sukcesy na kolejne lata.

judytka

Wysłany: 10.01.2010, 22:30

A ja nie uważam, byśmy mogli się akurat tymi sportami chwalić, zresztą czy my w ogóle mamy się czym chwalić. Przecież nasz sport stoi na tak żenującym poziomie, że aż wstyd w ogóle o tym pisać, choć czasem trzeba przyznać, że jakieś przebłyski się trafiają, ale jak na 38milionowy kraj to chyba troszeczke za mało, tak więc moim zdaniem to nie powininiśmy się chwalić tylko obrać do roboty!!!

sandy

Wysłany: 10.01.2010, 23:24

Myślę, że z polskim sportem nie jest jeszcze tak źle, myślę, że siatkówka stoi u nas na naprawdę wysokim poziomie i z tego możemy być dumni i chwalić się na arenie miedzynarodowej.

COMA

Wysłany: 11.01.2010, 00:30

Zgadzam się z sandy, poziom polskiego sportu mógłby co prawda stać na wyższym poziomie, ale aż tak źle to jeszcze nie jest, czasem mamy jakieś osiągnięcia, które są zauważane w świecie, dzisiejsze chociażby zwycięstwo Justyny Kowalczyk w Tour de Ski. o okazuje, że mamy potencjał i coś lub "ktoś" idzie w dobrym kierunku

cinderela

Wysłany: 11.01.2010, 18:46

Nie tylko piłką ręczną powinniśmy się chwalić, ale głównie i może przede wszystkim to siatkówką w wykonaniu panów i naszych pięknych dziewczyn oraz teraz w szczególności to z Justyny Kowalczyk, która ostatnio niewątpliwie rozsławia nasz kraj

celia

Ilość postów: 50

Wysłany: 11.01.2010, 20:02

zdecydowanie się zgadzam z cinderela
mamy bardzo wiele dyscyplin sportowych, którymi powinniśmy się chwalić i z których sportowców powinniśmy być dumni. To nie tylko siatkówka, czy piłka ręczna czy żużel, ale na przykład takie dyscypliny sportu jak na przykład tenis ziemny, czyli Agnieszka i Ula Radwańska, koszykówka.

patia

Ilość postów: 400

Wysłany: 30.03.2010, 01:00

Uwielbiam chodzić na żużel a już jak uda mi się siąść mniej więcej przy linii startu to jestem w siódmym niebie. Niektórzy mówią że to tylko jeżdżenie w kółko, ale ja naprawdę za tym przepadam.

Odpowiedz

wróć do listy tematów »
wróć na stronę Forum »

Ostatnio dołączyli

Sonda

Jakie metody stosujesz, by zrzucić zbędne kilogramy?