Strona główna » Forum » Zycie » O wszystkim

Forum Zycie: O wszystkim

Temat: Aplikacja do zarządzania projektami
AutorPost
jadzia88
Ilość postów: 3

Wysłany: 23.08.2011, 17:01 Aplikacja do zarządzania projektami

Mam nietypowe pytanie. Prowadzę hurtownie z kosmetykami dla gabinetów fryzjerskich w 3 miastach. W sumie pracują dla mnie 22 osoby – 6 jako sprzedawcy na miejscu, reszta zajmuje się działaniami marketingowymi, wsparciem informatycznym, itp.
Aby interes się kręcił, organizujemy różne kampanie, konkursy, itp. Za organizację każdej takiej akcji odpowiada konkretna osoba.
Poszukuję jakiegoś narzędzia online, które ułatwiłoby mi zapanowanie nad tymi działaniami, tzn. żeby osoby odpowiedzialne mogły zaplanować taką akcję, zdefiniować zadania/czynności które są do wykonania, opisać koszty jakie się z tym wiążą, przypisać osoby do realizacji i informować mnie o postępach prac na bieżąco.
Poszukałam w google i znalazłam kilka aplikacji do zarządzania projektami online. Nie wiem tylko czy to nie na wyrost. Może mi ktoś może polecić jakiś system, który by był dla mnie odpowiedni?

malwina
Ilość postów: 1

Wysłany: 23.08.2011, 22:53

A próbowałaś http://www.pm-compass.com? Łatwe do używania narzędzie do zarządzania projektami/zadaniami. Po prostu zakładasz projekty, które planujesz realizować, a osoby które za nie mają odpowiadać, rozpisują je na zadania, określają koszty. Potem na bieżąco mogą Cię informować o postępie prac. Bardzo użyteczne, jeśli czujesz że gubisz się już w tym co kto robi.
Powodzenia!

Odpowiedz

wróć do listy tematów »
wróć na stronę Forum »

Ostatnio dołączyli

• fiszkon dołączył 20.02.2012
  • ewa dołączył 17.02.2012
  • paulaaa dołączył 16.02.2012
  • nysia dołączył 16.02.2012
  • volim dołączył 15.02.2012

Sonda

Jakie metody stosujesz, by zrzucić zbędne kilogramy?